Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiatlan szerintetek, ha...

Férfiatlan szerintetek, ha minden héten elmegyek fodrászhoz?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi a fenének?
2015. okt. 30. 17:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Akkor inkább hajvágó gépet vegyél.
2015. okt. 30. 17:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Levágni 1 mm t? Vagy mi a francnak?
2015. okt. 30. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:

Az

Havi 1x megyek.

2015. okt. 30. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek a standard mindenhol 1 centis haja van ám...
2015. okt. 30. 18:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Nő létemre negyedévente egyszer járok. :D Jó persze, férfiaknak sűrűbben kell járni, meg minden, de azért hetente kicsit túlzás szerintem.
2015. okt. 30. 18:07
 7/14 anonim ***** válasza:
22%

Tehát a logikád szerint az a férfias, ha valaki 10 évente megy fodrászhoz?

Ennek semmi köze a férfiassághoz.

2015. okt. 30. 18:11
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó

Én lehet hogy begyöpösödött vagyok, de nekem ne mondja azt senki hogy attól senki nem lesz nőiesebb meg micsoda férfi marad hogy kozmetikushoz jár, meg arcpakolásokat használ meg pedikűröztet...

Én nem vagyok 40 éves, hanem 20 de elém nem ilyen férfiképet állítottak...

2015. okt. 30. 19:04
 9/14 anonim ***** válasza:

"Én nem vagyok 40 éves, hanem 20 de elém nem ilyen férfiképet állítottak..." - Elhiszem.

Én viszont úgy szocializálódtam, hogy egy embert nem a külseje, hanem a tettei határoznak meg.

Mitől "férfibb" az az alkoholista, aki hetekig csak piáért megy le az utcára, és napokig nem fürdik, mint pld. az a tűzoltó, aki naponta életeket ment, családjáról gondoskodik, és közben elmegy hetente fodrászhoz?

2015. okt. 30. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
58%

Igen, egy férfi vagy alkesz vagy tűzoltó:)

Nem tudom de ezzel magadnak mondasz ellent hogy ,,Én viszont úgy szocializálódtam, hogy egy embert nem a külseje, hanem a tettei határoznak meg. --> tűzoltó, aki naponta életeket ment, családjáról gondoskodik, és közben elmegy hetente fodrászhoz?''

Én igazi férfit életemben nem láttam hetente fodrászhoz menni. Ismerek tűzoltókat de egy sem tesz ilyet.

Lehet hogy most a lelkivilágodba gázolok, de nekem pont úgy nem férfias ha valaki ilyen szinten önmagával van elfoglalva hogy az szavakkal nem kifejezhető...

Ha egy férfit a tettei határoznak meg akkor mi szüksége arra hogy manikűr/pedikűr, kozmetikus, fodrász stb legyen a heti programja?

Lehet hogy te ismersz olyan tűzoltót aki családos és hetente jár fodrászhoz, de én tűzoltó gyerekként nem találkoztam ilyennel.

2015. okt. 30. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!