Kocosgöndör a hajam. Mit csináljak hogy szép, rendezett tincseim legyenek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 22:23
1/4 anonim válasza:
vasald ki-remington hajvasalóval
2/4 anonim válasza:
nekem is olyan :( megértelek, sokat szenvedek vele.
eleinte kivasaltam az egészet de rájöttem hogy nincs sok értelme mert úgyis visszagöndörödik a hajlakk meg káros főleg vasalás után, ezért mostanában éppen csak egy kicsit vasalok rajta aztán hagyom.
3/4 anonim válasza:
Nekem vaxot javasolt mindenki, szerintem ****. Összeállt a hajam vége tőle -pedig NEM használtam sokat. Próbáltam Balea hajvégápolót, hátha tapasztalok változást, javulást, nem voltam meghatva az eredménytől. Am én is vasalom. Volt 12ezres hajvasalóm, 1 év után tönkrement... most 4ezres van, strapabíró. Én is rendezett tincseket szeretnék, csak nem tudom hogyan... együttérzek. Ki milyen sampont/balzsamot használ, ami beválik? Nekem is hullámos (nem rendezett) enyhén sprőd hajam van (ezért vasalom, h a tapintása türhetőbb legyen) viszont az eredmény nem tartós...
4/4 anonim válasza:
nekem is ilyen a hajam..
nekem középhosszúú és általában azt csinálom,hogy hajmosás után annyira szárítom meg hogy csak egy kicsit maradjon vizes,utána összefogom,de nem gumizom össze,és azt a copfot egyészen a hajam végéig megtekerem és így felcsatolom!Én mivel este mosok mindig hajat,így alszok.És ha reggel kibontom akkor nem ugy nézek ki mint egy oroszlán hanem ilyenkor loknikba göndörödik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!