Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőrtelenítsen egy fiú?

Mivel szőrtelenítsen egy fiú?

Figyelt kérdés

Egyre jobban zavar hogy szőrös vagyok, has kar láb mellkas.

Mivel a legjobb ezeket szőrteleníteni. Borotva esetleg epilátor. 17 vagyok de koromhoz képest nagyon szőrös vagyok, és mind erős fekete szőr.

2015. okt. 29. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:

hát borotva szerintem. esetleg gyanta. vagy szőrtelenítő krém, bár az nem sokat ér.. :/

de amúgy szerintem a lábszőr szexi :D meg karon, meg hason is. nekem egyedül csak a mellkas szőrrel van bajom :) szerintem egy férfi legyen szőrös, és felesleges szőrtelenítened :D

2015. okt. 29. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy fiú semmivel ne szőrtelenítsen. Szerintem.
2015. okt. 29. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
A borotvával semmiképpen nem ajánlom a tested szőrtelenítését, mert a bőröd kipattogzik tőle. Érdemesebb lenne inkább epilátorral megpróbálnod a testedet szőrteleníteni. Aztán érdemes lenne még gyantával is megpróbálni, vagyis kozmetikushoz elmenni. Több héten át éreznéd a tested teljes simaságát.
2015. okt. 29. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fiú csak a hónalján és lent szőrtelenítsen! (meg az arcán :D )
2015. okt. 29. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Igazából lent se kell
2015. okt. 29. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Tegnap egy órán keresztül borotváltam:D

de sikerült, csak mára tiszta borosta lettem. ami kicsit zavar de holnap ismét leszedem:D

2015. okt. 30. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Feljebbi válaszokhoz: Ezt mondják azok, akik nem születtek nyolcszor szőrösebbnek. Akkor elgondolkoznának rajta, miket beszélnek. A legtöbb hapsin nem is látni, messziről van-e egyáltalán a lábán valami. Ha van, ha nincs. Csak akad, aki olyan lenne, mint a fekete bundakabát, azok pedig titokban 50 éve is ritkítgatni kényszerültek, akármekkora ócska bxzizások is voltak ide meg oda. Különben meg ujjal mutogattak volna rájuk az utcán, mint majomra az állatkertben... Ugyanazok, akik meg bxziznák. Akkor melyik lett volna jobb?

Vegyél egy ilyen "bodygroom"-nak nevezett testszőrnyíró micsodát, kb. ugyanolyan, mint egy villanyborotva, csak egy sorral odébb találod az ilyen "keravill-típusú" üzletekben. Ezek már 3-szor gyorsabban végeznek a feladattal, mint amilyen ócska készülékekkel kellett kínlódni anno. Természetesen nem a legtökéletesebb, de mi a bánatra jó tökéletesre nyírni, ha fél nap múlva az is úgyanúgy visszanő. Lehet persze egyéb fájdalmas módszerekkel tövestül tépni ki a szálakat, de összességében nem éri meg a dolog, akkor is visszanő, legfeljebb egy héttel később. Ennyi erővel inkább letolod kétszer.

Minél jobb készüléket veszel, annál többet spórolsz az időn, mert éles, és nem kell hatszor végigtolni ugyanott. Tehát nem 40, hanem 10 perc alatt vagy meg. Ez már elfogadhatóbb, ennyi időt talán keríthet, és rászánhat magára az ember egy héten egyszer. Az órákig tartó műveletekre hamar ráunnál, azt elárulom.

Azt viszont ki kell tapasztalni első alkalommal, hogy hol érzékenyebb az ember, van, ahol begyulladnak (3. 4. nap kis piros foltok, semmi vészes) esetleg hol nőnek utána befelé a szőrök. Ezek apróbb kellemetlenségek. Ilyen helyen érdemesebb nem teljesen vágni, hanem egy 0,2 mm-t meghagyni. Erre a feladatra amúgy egy régebbi életlenebb gép, vagy egy villanyborotva pajeszvágója tökéletes. (Egyébként az ember bőre idővel megszokja a rendszeres nyírást, és nem gyullad már be tőle sehol.)

2015. okt. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!