Henna vagy nem henna?

Figyelt kérdés

Az álmom egy hosszú szőke haj. Az se biztos, hogy jól állna, mert elég világos a bőröm és valószínűleg sápasztana. Most az eredetihez képest kicsit világosabb, ombreszerű- azért nem rendes ombre, mert egy nem normális fodrász befestette barnára még év elején és azóta nem nyúltam a hajamhoz vegyi festékkel és lenőtt.

Amúgy nem ultravilágos, hanem inkább egy természetesebb hatású szőkét szeretnék, de nekem meg gesztenye barna hajam van. Most épp növesztem. Valamivel váll alá ér. Meguntam az olajos hajpakolásokat és áttértem a cassiához(színtelen henna).

Egyik nap azt találtam ki, hogy elkezdeném hennával festeni a hajam(khadi világosbarnát néztem ki, mert az valamennyire hasonlít a hajvéghez és az tetszik).

És itt jön a bökkenő. A hennában tök jó anyagok vannak, de csak lenöveszteni lehet. Most vagy lemondok a világos hajszínről vagy egészséges lesz a hajam, de az eredeti szín marad meg. Vagy lehet variálni a hennával is, hogy annyira ne legyen sötét a végeredmény?(világosítani nem lehet azt tudom)

2015. okt. 26. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom. Nagyon sok jót mondanak róla, nekem csak szállós lett tőle a hajam. Fél évig lenövesztettem aztán nem bírtam tovább és befestettem. Eléggé károsodott, nyúlt majd elpattant a hajam... most egész jó, egy év alatt nagyjából helyrejött.
2015. okt. 26. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!