Ismertek olyat, akinek évekig visszatört és ezért nem nőtt semmit a haja, majd változtatott valamit, és utána megint elkezdett nőni? Mit csinált az illető?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék hosszú hajat, de tönkre van menve és nem nő tovább, valamivel a vállam alá ér évek óta...2015. okt. 24. 15:32
1/3 anonim válasza:
A hajad ugyanúgy nő, csak letörik a vége.. Vágasd le váll fölé, amennyire csak tudod, nekem azóta melírozás ellenére is sokkal egészségesebb, mint mikor hosszabb volt. Van, akinek egyszerűen nem bírja el a maga súlyát a haja és törik, ergo nem tudja hosszúra megnöveszteni. Emellett figyelj a táplálkozásra, itt nem csak a vitaminok de a megfelelő fehérje bevitel is fontos!
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy mióta levágattam (circa féléve) a legfelsőbb, legsérültebb hajrétegek amik mindig a hajhosszam felééig értek már szinte teljesen lenőttek. A melírozás pedig nem az egész hajamat érinti, csak a felsőbb tincseket. És hidd el, amikor azt gondolod, hogy már mindent kipróbáltál, közel se. Hosszú hajra vágytam, növesztettem, mire a kérdés mindig az volt, hogy hú, voltál hajat vágatni? Folyton visszatört ... Aztán fogtam magam és nem érdekelt, levágattam. Lehet még megpróbálom én is növeszteni, de egyelőre maradok ennél a hossznál, így biztosan egészséges marad. :)
3/3 anonim válasza:
Levágatta a töredezett részeket.A haj mindig nő,de alul törik.3 havonta 1 cm-t vágatni kell belőle.Vágasd le a töredezett részeket,majd használj a hajadra balzsamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!