Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől őszülök ilyen fiatalon?

Mitől őszülök ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, mar regóta vannak oszhajszalaim,szinte olyan mintha a fejbőrőm tövénél mar csak az nőne.eleinte a fejem tetejen eszleltem mindig,kb 3 cm re. bár zűrős az eletem mert a bantalmazo elletersamtol szabadultam meg de hiaba mert van 2 eves gyermekunk es hat zaklat folyamatosan,félek tőle igy stresszben élek.miota eljottem tole hirtelen az egesz fejem tetejenel, vegig oszhajszalaim vannak (de csak felul olyan mint ha az nőne) 3cm bol lett kb 8 cm es. hirtelen kopaszodok is. ez a stressztol van? fogok kerni idopontott borgyogyaszatra a hullo hajammal.de hat katasztrofa fesulkodni nem merek rosszul leszek mennyi hajam jon ki
2015. okt. 22. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:

A hajhullás vagy valami betegség, vagy - ami valószínübb, vitaminhiány.

Az öszülés meg genetika, illetve még az elöbb említett vitaminhiány + stressz is belejátszik.

A helyedben elöször a háziorvoshoz mennék, mert egyrészt elöbb tud valamit mondani - nem kell várni heteket/hónapokat, másrészt egy vérképppel sok mindent ki lehet deríteni.

2015. okt. 22. 09:47
 2/2 A kérdező kommentje:
hat vitamin hiany tuti lehet az teny. a borgyogyaszat kerhet ilyen verkepet? ha elmegyek haziorvoshoz azert nem art ha egy borgyogyasz is megnez nem?
2015. okt. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!