Mennyibe kerul a hajhosszabitas?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 23:42
1/6 anonim válasza:
Az árak mindenkinél személyre szabottan kerülnek kiszámításra. Ha elmész egy olyan helyre, ahol ilyet csinálnak, akkor pontosan megtudhatod. Függ attól, hogy milyen módszert választottál a hosszabbításra, mennyire akarod dúsítani. De szerintem kb 100ezerre számíthatsz, az már nagyon ritka, hogy ez alatt megúszd.
2/6 anonim válasza:
nálunk Nyíregyházán sokan csinálják 50-60 ezerért. 3 sor hajat raknak fel felvarrással és ez kerül ennyibe.
3/6 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha megvárod amíg megnő, 3 sor haj az nem sok, ha azt akarod jól is nézzen ki ahhoz több kell, az meg már valóban 100ezer fölött van. Aztán pár hét, vagy max 1-2 hónap múlva mehetsz mindig vissza hogy megcsinálják újra.
4/6 anonim válasza:
Bizony egyet értek, elég drága mulatság ha szépet és természeteset akarsz az 100 alatt nem jön ki. Hosszúságtól, minőségtől és mennyiségtől is függ. Plusz még ugye az újrarakásért is kell fizetni 2-3 havonta. Egyik ismerősömnek most kell újrarakatnia majd, most lesz 3 hónapos, de nagyon gáz, mert látszik a haja alatt meg sztem 2 sornál több nincs neki, úgyhogy így nincs értelme.
5/6 anonim válasza:
Nekem 12 ezer volt a hajfelvarrás hajjal együtt.42 cm a haj,nagyon szép,fényes,már egy ideje fenn van,mosás után is szép.:) 6 ezer ft-ért vettem használtan,de szép állapotú még mindig.:) A felvarrásért szintén 6 ezret fizettem.Azon a helyen nagyon olcsó 1500 ft/sor, és ahhoz képest nagyon igényes munka. Szal nekem nem kerültek 100ezrekbe.Nagy lehúzás ahol ennyit elkérnek,közel sem érne annyit.Nekem a 12 ezret nagyon megérte.:)
6/6 anonim válasza:
Én is most fogok varattatni fel póthajat, 1000Ft/sor áron.És igen egyetértek hogy lehet olcsóbban is,mert nem mindig a nagy városokban kell keresgélni fodrászt,hisz azok elég jól lehúzzák az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!