Mennyi időnként szőrtelenítitek lábátokat és hónaljatokat nyáron és télen?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is léci.2015. okt. 17. 06:52
1/4 anonim válasza:
Nyáron minden nap. Télen a hónaljamat szintén naponta, a lábam meg csak akkor, ha tudom, hogy látni fogják. :D
30/N
2/4 anonim válasza:
Nyáron a lábamat, 2-3 naponta, ahogy elkezd nőni a szőr, már a borostát sem viselem el. A hónaljamnál szintén ez van, általában 2naponta.
Télen a lábamat általában hetente, (5-7nap), nem szeretem a hosszú szőrt, a hónaljamat ugyan úgy 2naponta.
19L
3/4 anonim válasza:
Nyáron a lábamat minden nap kellene,de csak 3-4 naponta szoktam,a hónaljat kb hetente. Télen csak nagyon ritkán borotválom,ha már jó nagy.16l.
4/4 anonim válasza:
Télen nyáron egyformán. :)
Hónaljam és lábam is gyantázom és epilálom kb 4 hetente. Mivel pasi vagyok, így nem nagy baj ha már látszik kicsit a kinövő szőr, és éppen nem vagyok tükörsima. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!