Hogy tüntessem el a vadhúst?
Figyelt kérdés
A fülemben volt piercing, már kivettem, kezeltem oxycort spray-vel több, mint 3 hétig. Fújtam napi 2-3x minden nap, d enem múlt el a vadhús, nagy, kemény, csúnya!!!
Szeretném leszedetni orvossal, de nem tudom, milyen orvoshoz menjek, kihez forduljak. Valaki tudna segíteni, ajánlani valakit aki hasonlóképpen járt?
L, Bp.
2015. okt. 14. 13:33
1/2 anonim válasza:
Ha az Oxy nem segített, akkor sebészhez menj.
2/2 anonim válasza:
nekem amikor az orromon volt, fekete nadálytő krémmel kentem és eltűnt. a testvéremnek a tetran kenőcstől múlt el. miután nem látszik, azután is egy kicsit még kenni kell hogy végleg elmúljon. 3 hét azért még nem olyan durva. de persze én nem látom milyen, ha szerinted már durva, akkor menj el ügyeletre akár, vagy sebészetre, és ott megmondják mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!