Ki tud egy jó fodrászt Egerben?
Figyelt kérdés
Akárhány fodrásznál voltam, egyik sem volt jó. Tud valaki ajánlani olyat, aki neki 100%ban megfelelt?2010. márc. 16. 12:00
1/9 anonim válasza:
NINCS jó fodrász Egerbe... :(:D sorry, én se találtam.
2/9 anonim válasza:
Lehet benne valami,mert én sem találtam! Ez most nem vicc.
3/9 anonim válasza:
De, egy van! :) Gabi a plázában. Tök aranyos, lelkes és ügyes.
4/9 anonim válasza:
a plázában és a tescoban lévő fodrászatokban(tapasztalatok alapján)a legbénábbak kerülnek be. 1x volt ott egy jó csaj de csak 2 hetet dolgozott mert azt mondta nagyon rossz.ajánlom Grósz Marcsit.nekem csinált már hajat:D
sztem keresd meg iwiw-en...
5/9 anonim válasza:
Igen, én is sok-sok ember tapasztalata alapján írtam Gabit. Van egy szépségszalon tulajdonos ismerősünk, akinek a férje szintén Gabihoz jár. A többiekről tényleg nem tudok jót mondani (bár annyira rosszat sem), de ő nagyon jó!
8/9 A kérdező kommentje:
Hát ezt sajnálattal hallom. Én is már annyit kipróbáltam, de egyik sem volt jó... :(
És akkor ha nem Egerben, de a környéken tudtok valakit?
2010. márc. 17. 08:57
9/9 anonim válasza:
Persze, tudok. Bélapátfalván az egyik szalonban (bocsi nem tudom pontosan melyikben) van egy nagyon ügyes fodrász, bár fiatal, de nagyon tehetséges. 2500 ért olyan frizurát csinált, hogy csak na. Végéből vágott 10 centit, megtépett, és ritkított. Már 5 éve hozzá járok. Egyébként Dettinek hívják. Olyan 20 körüli.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!