Vélemények a palette hajfestékről?
Tök érdekes, nekem mikor volt kuponom, mindig nagy örömködve mentem, hogy végre veszek egy jó színt, de annyira hamar kikoptak. A Syoss-tól olyan kemény lett a hajam, hogy törni lehetett, de színt nem kapott. A L'Oreal-tól szőkétől nem változott a hajszínem - szőke volt alapból, árnyalatot akartam váltani - a vörös (tartós) pedig 2 hajmosás után kikopott.
Mondjuk azt nem tudom, a többség hogy fest hajat, nekem már jó ideje szőke, és csak a tövét festem újra. Ha frissíteni vagy egységesíteni szeretném, hajszínezőt (szintén Palette) és pár csepp hamvasítót használok.
Nem szégyellem, hogy az ára is közrejátszik, mert nagyon dús hajam van, és elég gyorsan nő. Egy doboz néha kevés a tőfestéshez. Ezt meg nem akarom egy drága L'Oreal-lal eljátszani, hogy talán most jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!