Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények a palette hajfesték...

Vélemények a palette hajfestékről?

Figyelt kérdés
sokaknál láttam h szidják de mi a baj vele? még soha nem volt festve itthon a hajam :) viszont láttam valakinek bevált bármilyen vélemény jöhet :)

2015. okt. 12. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
én pallette festékkel festem a hajam, és nincs vele problémám.
2015. okt. 12. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Eleinte én is azt használtam, de nekem attól rosszabb volt az állapota a hajamnak. Áttértem a Garnierre az jobb meg a Syoss is jó. Feketére festem amúgy.
2015. okt. 12. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Szőkítem vele, és nagyon szeretem. Mindenfélét kipróbáltam, minden színű volt a hajam, eddig ez a legjobb. Asszem Intensive Color Creme a fajta. (Lila dobozos.)
2015. okt. 12. 21:11
 4/8 A kérdező kommentje:
mondjuk én szerintem csak 1x fogom ezzel festeni a hajam legközelebb márkásabbat veszek de már megvettem és nem akarom hogy kárba menjen :) ennyitől csak nem roncsolja nagyon a hajam..
2015. okt. 12. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Palette feketetol nagyon hullott,rettentoen.. Vagyis még mindig hullik,de nem olyan veszes. Amugy palette n2-vel szoktam(sotetbarna) az jo,csak hamar kikopik://
2015. okt. 13. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Aki nem használt jó minőségű hajfestéket az nem nagyon érzi mi a gond a Palette-el... jó minőséget pedig csak fodrászkellékesben lehet kapni. Pl egy jó minőségű festék nem szárítja, hanem táplálja is a hajat, nem roncsolja annyira, tartósabb, szebb színt ad... teljesen más mint egy Palette/Syoss/Garnier és társai.
2015. okt. 13. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én csak másnak festettem vele és nem voltam megelégedve, pedig nem extra szín volt, hanem édesbarna. Hamar kopik, nem fedi be normálisan az ősz hajszálakat. Igaz, hogy ezek a drogériás festékek nem a legjobbak, de inkább Syoss, sokkal jobb volt.
2015. okt. 13. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Tök érdekes, nekem mikor volt kuponom, mindig nagy örömködve mentem, hogy végre veszek egy jó színt, de annyira hamar kikoptak. A Syoss-tól olyan kemény lett a hajam, hogy törni lehetett, de színt nem kapott. A L'Oreal-tól szőkétől nem változott a hajszínem - szőke volt alapból, árnyalatot akartam váltani - a vörös (tartós) pedig 2 hajmosás után kikopott.

Mondjuk azt nem tudom, a többség hogy fest hajat, nekem már jó ideje szőke, és csak a tövét festem újra. Ha frissíteni vagy egységesíteni szeretném, hajszínezőt (szintén Palette) és pár csepp hamvasítót használok.

Nem szégyellem, hogy az ára is közrejátszik, mert nagyon dús hajam van, és elég gyorsan nő. Egy doboz néha kevés a tőfestéshez. Ezt meg nem akarom egy drága L'Oreal-lal eljátszani, hogy talán most jó lesz.

2015. okt. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!