Világos barna a hajam. (barna) Szeretnék szép természetes szőkét, de sima bolti festékkel. Lehetséges?
L'Oreal Casting Creme -ez a hajfesték olyan, hogy a festett hajon is fog. A használati utasításban is 3 különböző esetet sorol feL. 1. tőfestés, 2. természetes haj festése, 3. festett haj festése.
Nekem is világosbarnára volt festve a hajam és mézszőkét szerettem volna (egy kicsit sötétebb mint amit belinkeltél). Viszont az enyémben voltak sötétbarna és szőke melírcsíkok is valaha (mielőtt be lett festve a világosbarnára). Rákentem ezt a L'Oreal festéket és tényleg használ, gyönyörű, természetes színe lett a hajamnak, a sötét melírokat egész világosbarnára szívta, én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Mindenképp 1-2 árnyalattal világosabb színű festéket válassz mint amilyen hajszínt szeretnél. A festék nem olcsó (majdnem 2000 Ft), de megéri az árát!
köszönöm a válaszokat!
Természetes nem festett világos hamvasbarna hajam van, erre szeretnék valami szép színt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!