Alfaparfos hajegyenesites utan hajfestes Garnier oliaval?!
Sziasztok! Kb 2 hete voltam alfaparfos tartos hajegyenesitesen. Az lenne a kerdesem ,hogy lehet e garnier oliaval hajatfesteni? A dobozara az van irva h ne hasznaljuk hajegyenesites utan. De nem biztos h erre az alfaparfosra gondol,mert ennel sokkal tobb minden megengedett pl lehet hajatmosni utana ,erheti viz stb a brazil keratinnal ellentetben. Legyszi segitsetek!
Puszi, D.
Alfaparfos lisse design keratinos kezelés után azonnal lehet festeni a hajat, mivel ez nem egy hajegyenesítési, hanem inkább hajsimító eljárás.
Nekem is volt már, és pár napra rá festettem be, nem befolyásolta a kezelés tartósságát.
Most csináltattam másodszor. Először kb. 3-4 hónapig tartott, mondjuk addigra már a töve, ahol lenőtt a haj, ugyanúgy szálasodott. Sokáig nem használtam hajvasalót egyáltalán, pedig egyébként nagyon hullámos a hajam, és minden hajmosásnál vasaltam is előtte.
Most, amikor másodszor csináltattam, a végén vágattam a hajamból pár centit, és egyelőre nem látom, hogy töredezne. Az előzőnél picit nekem is töredezett, de inkább a vége felé, amikor már hajvasalót is használtam, úgyhogy inkább attól lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!