Vermix szárító keveréket hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
Meszeljem le vele az egész arcom, látszódjon a fehér réteg, vagy úgy kéne felvinni, hogy beszívja? Köszi
(tényleg hatásos?)
2015. okt. 8. 18:13
1/1 anonim válasza:
Nekem nem igazán hatott. Elég zsíros a homlokom és az orrom, oda használtam. Amikor keveset raktam a vattára, akkor kb semmi hatása nem volt. Amikor otthon voltam, akkor szoktam jó alaposan bemeszelni vele az arcomat (mert egyik barátnőm mesélte, hogy neki úg ynagyon bevált), szóval tök fehér voltam tőle. így elég sokáig bírta, de ennyi. Úgy utcára nem lehetett menni, szóval arra volt jó, hogy pár óráig nem volt zsíros a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!