Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fontoss! Szőkítővel el lehet...

Fontoss! Szőkítővel el lehet érni ilyen eredményt, vagy kell hozzá festék is?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen színt szeretnék elérni, és kb ugyanilyen világosbarna a hajszínem.Nem volt festve, vettem Wella illumina hajfestéket, 9.6 árnyalatot, 9%oxival, azt olvastam,hogy 2 árnyalatot világosít,de semmi se látszott.

Gondoltam akkor elmegyek és fodrász leszívatja, kaphatok ilyen színt, vagy csak sárgásat és rá kell festeni?

Illetve ha leszívja,és ezüstszínezővel bemosom, pl Kallos Florillum,akkor lehet szép színe?

2015. okt. 7. 13:50
 1/6 A kérdező kommentje:
2015. okt. 7. 13:51
 2/6 anonim válasza:
Ne szőkítőport használj mert erős sárga lesz+nehezen nől le.Használj világos szőke hajfestéket,vagy menj el fodrászhoz.
2015. okt. 7. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
A leszívatás csak színtelenítés, ezután még nyitott a haj szerkezete, ezért is kell festeni, az lezárja majd. Meg persze leszívatás után nem lesz szép színe, kb narancssárga vagy citromsárga lesz csak. De ha fodrászhoz mész akkor ő be is festi.
2015. okt. 7. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha csak leszívja, akkor sárga lesz.
2015. okt. 7. 14:00
 5/6 anonim válasza:
De ne szivasd le.
2015. okt. 7. 14:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De ha nem szívatom le, nem fogja be a festék:(

Próbáltam a 9,6 os Illuminát 9% és 12% oxival is, egyiktől sem lett semmi változás,nem értem...

2015. okt. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!