Milyen jó minőségű férfi hajnyírók vannak, és kb mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 12:41
1/4 anonim válasza:
nekem egy ilyenem van, a hajam és a szakállam is ezzel nyírom, teljesen meg vagyok vele elégedve.
2/4 anonim válasza:
Nekünk Remington van nagyon szeretem,de 6-7ezerért vettük.Inkább vegyél márkásabbat,mert azok jobban bírják mint az 1-2ezer forintosak.
3/4 anonim válasza:
Nekünk volt már többféle rezgőmotoros márkás is (UFESA), egy idő után mind elállítódott, hangos lett, nem működött rendesen. Most Philips van, ami nem rezgőmotoros (excenteres forgómotor) nagyon bevált, állandó teljesítmény, tökéletes minőség. Ebből sem a legolcsóbbat ajánlom.
4/4 anonim válasza:
4000-től már lehet kapni műszaki áruházban, 9000 körül már akkusat is kapsz
a Philips a legjobb, hajra és szakállra is
a rezgőmotoros gagyik 2000 forintos vackok nem jók, nekem 2 is tönkrement, elállítódott, majd eltört, nem is értem miért gyártják még
a Philips forgómotoros, tényleg örök életű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!