Szerintetek megvegyem? ^^
Figyelt kérdés
nagyon vastag szálú és hullámos a hajam. ilyen hajvasalót szeretnék venni de félek hogy nem vasalná ki a hajam és begöndörödne. sok helyen hallottam h ez a legjobb, de nem tudom hogy így van-e. milyet ajánlotok ha nem ezt?
valami kence-ficét a vasalás segítéséhez írnátok?
2010. márc. 15. 14:18
1/12 anonim válasza:
ez csak 2x-es protekció,3x-osat vegyél..
am tényleg ez a legjobb,nekem is remington van
3/12 A kérdező kommentje:
és az milyen h 3X-os protekciós?:D
am köszi a választ
2010. márc. 15. 14:21
4/12 A kérdező kommentje:
tényleg jó? :DD
2010. márc. 15. 14:22
5/12 anonim válasza:
hát sztem ez nem lesz elég a hajadnak, én 12000ért vettem remington-t nah az a jó. az kivasalja rendesen!
6/12 A kérdező kommentje:
igen? és melyiket vetted?
2010. márc. 15. 14:49
7/12 anonim válasza:
Szia, nekem nagyon vastag és göndör a hajam, és én a Remington Shine Therapy-t használom (ilyen ttürkiznél halványabb színú) nagyon jó elég heti 1x kivasalni a hajam, és Got2be Straight on -t használok hozzá! Csak merem ajűnlani mert 3 honapja van meg, eleinte 1 ora volt vele kivasalni, most már csak fél ora, hosszantartó hatás :)
8/12 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok!
ezaz: [link]
9/12 anonim válasza:
uh ez nagyon jó hajvasaló,nekem is ilyen van,vedd meg!
10/12 anonim válasza:
Ha dus a hajad es meg gondor is,akkor ne ilyet vegyel.Ezzel nagyon nehez lenne kivasald.Vegyel vastagabbat.Nekem dus hajam van,hullämos,de amim van az tökeletesen kisimitja a hajamat,es tart 1 hetig is.Ilyenem van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!