Használhatok csatos hajhosszabbítást fiúként?
Figyelt kérdés
lány iskolatársaim szerint jól áll nekem a hosszú haj. jelenleg olyan vállamig ér. egyik lánynak van csatos hajhosszabbítása. kb 50 cm hosszú és 10 cm széles. lófarokba megcsinálná szívesen nekem. szabad ilyet fiúként?2015. okt. 2. 23:38
1/9 anonim válasza:
Hát...ismered a mondást: mindent szabad nekem, de nem minden használ.
Szerintem ne tedd, elég "érdekesen" nézne ki. A lányoknál is furcsállom a póthajat, fiúnál el nem tudom képzelni.
Várd meg míg megnő, fiú vagy tehát előnyben, gyorsabban nő a hajad.
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan használhatsz!
A bajuszkötődet pedig add oda a legszebb csajnak!
3/9 anonim válasza:
Bárki használhat, max nem előnyös. Szerintem a csatos póthaj még lányokon is gáz, mivel látszik hogy az műhaj csak.
5/9 anonim válasza:
Várd meg, míg megnő? Az igazi haj vonzó, a műhaj taszító.
6/9 anonim válasza:
Bocsi, a kérdőjel véletlen volt :D
7/9 anonim válasza:
Természetesen úgy kéne felrakni, hogy ne látszódjon, hogy az oda fel van rakva. Ha azt hiszik eredeti, akkor máris nincs semmi probléma. Viszont iskolában gondolom feltűnne a hirtelen változás. Lehet, hogy nem kéne rögtön másnapra +30 centit rátenni. De te ismered a környezetedet, arra a kérdésre, hogy cseszegetnének-e érte, te tudod jobban a választ. (Az átlag Magyarországot elgondolva sok jóra én nem számítanék, kb. ahogy az emósokhoz álltak hozzá.) De nem baj, ha valaki megtöri a szabályokat, 10 éve egy skinny nadrág vagy egy fülbevaló is elképzelhetetlen lett volna egy fiún, ma meg azok is abban járnak, akik anno a leghangosabban ugattak ellene...
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. kipróbáltuk és tényleg furcsa érzés hordani, de nagyon szép! nem lehet észrevenni, hogy nem a sajátom :) az benne a furcsa hogy ha a hátamhoz, bőrömhöz ér a sok-sok haj lentebb, akkor feláll tőle a .. ;D
2015. okt. 3. 16:28
9/9 anonim válasza:
Ó édes istenem. Már nem elég, hogy festik a körmüket, vasalják a hajukat, női nacikat vesznek fel még a HAJUKAT IS HOSSZABBÍTJÁK!
Nos ez még a nőknek is undorító, még akkor is ha természetesen hat. Ha téged meg ez izgat fel akkor vegyél otthonra egy parókát a jelmezboltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!