Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megelőzhető az alábbi feltétel...

Toast_with_Eggs kérdése:

Megelőzhető az alábbi feltételek alatt a melleim megereszkedése?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, már fogytam 10 kg-ot és még szeretnék ugyanennyit. Egy kicsit megereszkedtek a melleim, striásak és félek, hogy a fogyókúra következő felében rosszabb lesz a helyzet. Kenem szőlőmagkivonattal és szerencsére lassan fogyok (0,5 kg/hét). Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, vagy tippje? :)

2015. okt. 1. 19:10
 1/3 Scav ***** válasza:
Hát, mivel a hízás se volt hip-hop esemény, így a fogyás se legyen, mert akkor könnyebben válik lógóssá. Sajnos lassan kell fogyni is, ami elég nehéz, mert gyorsan fogyni könnyebb, mint kontrolláltan. A striák valószínűleg maradnak, az nem a fogyás, hanem a hízás következménye. A lógósság viszont a gyors fogyás miatt lesz, szóval óvatosan fogyj. Több idő (és munka kiszámolni a kalóriát és a mozgást), de annyival több idő a bőrödnek is alkalmazkodni!
2015. okt. 1. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A fogyás a mell egyik legnagyobb ellensége!

Lehet, hogy karcsú leszel, de a melleidet hazavágod - egy életre!

Az eddigiek azt bizonyítják, hogy a fogyás mindenképp megviseli őket!

Nem tudom hogy hány kilóról fogyózol, de lehet hogy el kell döntened: vagy a melled, vagy az alakod...

2015. okt. 2. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A rendszeres súlyzós edzés tud segíteni a dolgon, mivel építi a mellizmot, így segít kitölteni a megereszkedett bőr alatti területet.

Anno 20 kilótól szabadultam meg, sajnos 12-14 éves korom között töbféle betegségem is volt, amik miatt, illetve a gyógyszerek miatt nagyon elhíztam. 20 kilót dobtam le, elkezdtem eljárni konditerembe és súlyzós edzést végezni. Nem kell megijedni, nem leszel tőle iszonyat izmos, ha nem akarsz, elég beállni szépen egy edzéstervre és azt csinálgatni. Nekem sokat segített, valamelyest megereszkedtek a melleim, de nagyon látványosan javult a súlyzós edzéstől.

Itt találhatsz edzésterveket és gyakorlatokat, ha nem akarsz terembe járni, elég venni otthonra 2 kézisúlyzót és gumikötelet.

[link]

2015. okt. 2. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!