Megelőzhető az alábbi feltételek alatt a melleim megereszkedése?
A fogyás a mell egyik legnagyobb ellensége!
Lehet, hogy karcsú leszel, de a melleidet hazavágod - egy életre!
Az eddigiek azt bizonyítják, hogy a fogyás mindenképp megviseli őket!
Nem tudom hogy hány kilóról fogyózol, de lehet hogy el kell döntened: vagy a melled, vagy az alakod...
A rendszeres súlyzós edzés tud segíteni a dolgon, mivel építi a mellizmot, így segít kitölteni a megereszkedett bőr alatti területet.
Anno 20 kilótól szabadultam meg, sajnos 12-14 éves korom között töbféle betegségem is volt, amik miatt, illetve a gyógyszerek miatt nagyon elhíztam. 20 kilót dobtam le, elkezdtem eljárni konditerembe és súlyzós edzést végezni. Nem kell megijedni, nem leszel tőle iszonyat izmos, ha nem akarsz, elég beállni szépen egy edzéstervre és azt csinálgatni. Nekem sokat segített, valamelyest megereszkedtek a melleim, de nagyon látványosan javult a súlyzós edzéstől.
Itt találhatsz edzésterveket és gyakorlatokat, ha nem akarsz terembe járni, elég venni otthonra 2 kézisúlyzót és gumikötelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!