Ez így nagyon idétlenül nézne ki?
hátközépig érő barna hajam van ..használok ugyanolyan színű csatos póthajat ami derékig ér. imádom de unom a hajam színét.. szeretnék világosabbat még ha nem is az egészet mert a saját hajam nem szeretném befesteni mert sokáig feketére festettem és rengeteg hajam el hullott:( és félnék a szőkítéstől.
arra gondoltam mi lenne ha réz, vagy szőke póthajat rendelnék.(??)
szerintem az úgy nézne ki mintha ombre lenne..szóval értitek. az úgy nagyon csúnya lenne? vagy próbáljam ki aztán vagy jól áll vagy nem?
a válaszokat előre köszönöm. :))
20/l
A festett és a műhaj is igénytelen.
Miért éri meg szétroncsolni azt a szépséget, amivel a természet megajándékozott?
Hát ez úgy nézne ki, mint az a kétszínű hajfestés, amit a kisebbségieken lehet látni... hát ha neked tetszik, oké, bár szerintem elég ízléstelen.
Annyit érnél el vele, hogyha valaki véletlen még nem szúrta ki, hogy póthajad van, ezután biztosan.
akkor inkabb el felejtem a dolgot:D
koszonom szepen a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!