Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám kitiszítani a...

Mivel tudnám kitiszítani a körmömet? Megfogta a dió.

Figyelt kérdés
A hétvégén diót szedtem (tudom, kesztyűvel kellett volna) és ahogy kiszedegettem a zöld vagy sokszor már fekete burokból, megfogta a körmömet, meg az ujjaimat is. Mit tegyek? Így úgy tűnik, mintha nagyon piszkos lenne :s Idővel biztos lekopik, de a körmöm sokára fog lenőni...

2015. szept. 29. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmivel! Tényleg.
2015. szept. 29. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg citromlébe áztatni, félbevágott citrommal dörzsölni. Vagy akár még a szódabikarbóna is jó lehet. Akár citromlével együtt is. Sok sikert! :)
2015. szept. 29. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

CITROMSAV!

Gyönyörűen letisztítja a legkoszosabb kezet is (akár a diókopáccsal szennyezett bőrt is)

Meleg vízben oldódik csak, egy literhez kb. 2 evőkanál citromsav, és a kezünket áztatva, körömkefélve szép tiszta lesz.

2015. okt. 13. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy kis fogkrémmel dörzsöld be, hagyd 1-2 percig, majd alaposan mosd le.

De a citromos és szódabikarbona is segít.

2015. okt. 13. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. okt. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!