Pattanás kezelésére melyik termék vált be?
Figyelt kérdés
Annyi féle mindent kipróbáltam, de egyiknél se mondtam azt, hogy bevált. Nektek melyik termék használt?2010. márc. 14. 19:36
1/5 anonim válasza:
áá ismerős :D...megoldás az életedre:
A " pattanásos bőrre " című rész kell neked. Online lehet vásárolni, nem drága egyáltalán, és MEGÉRI:) nekem is van...évekig semmi nem jött be, egyedül ez:)
2/5 anonim válasza:
jaaa bocs...:D először kattints a termékek fülre ott fent
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod és a linket, de elősorban olyasmire gondoltam amit nem kell interneten megvásárolni, mert az internetes vásárlás számomra nem megbízható.
2010. márc. 14. 20:38
4/5 anonim válasza:
Nekem a Babe termékek tökéletesen beváltak az arcomon. Eltávolítja a sminket és pattanások sincsenek. A mitesszereket kevésbe tünteti el. Gyógyszertárakban kapható, elég drága de szerintem mindenképpen megéri. Olyan 2-3 ezer forint, de több fajta van, de nagyjából egy árban.
5/5 anonim válasza:
hát...tapasztalatból mondom h erről az oldalról bátran megrendelheted..ez nem egy nagy áruház lánc, aminél lenne vmi veszély, csak arról van szó, hogy nem elterjedt az országban, az interneten viszont bárki hozzáférhet. Nem kell tőle tartani egyáltalán mert hülyeség...viszont tényleg nagyon jó krém, én a helyedben megpróbálnám, és nem próbálgatnám tovább a semmire nem való drága szarokat...higgy nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!