Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kipróbálhatom a szolit 12 évesen?

Dóriyyi kérdése:

Kipróbálhatom a szolit 12 évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon kérlek titeket, hogy ne hurrogjatok rögtön. Tudom a káros hatásait is és mondom csak 1 alkalomról lenne szó. Csak ki szeretném próbálni és az igazat megvalva az is zavar, hogy nagyon fehér a bőröm főleg most, hogy még nem tudok napozni! Nem vagyok kva plázacica stb. Nem fognak hülyének nézni? Ja és még annyit, hogy amikor kozmetikusnál voltam(nagyon pattanásos az arcom :'(), akkor a kozmetikus ott állt a csaj fölött amég vetkőzött és közbe is bent volt!! Ez normális? Én azthittem, hogy egyedül vagyok és addig nem lát senki. Roszzul gondoltam?? Köszi nektek előrre is!:D
2010. márc. 14. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1 alkalom után nem leszel barna. De szerintem még nagyon nagyon korai neked.
2010. márc. 14. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Anyukádat kérdezd meg. Úgyis tőle függ.
2010. márc. 14. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:

én voltam 12 évesen szoliba ennek kb 10 éve

nem lett semmi bajom tőle egy párszor voltam fekvőbe 5-10 perceket télen de nem láttam értelmét

most se járok szoliba pedig kéne egy picit nagyon zavar hogy nekem is az arcom sápadt mintha beteg lennék :(

ez van....várd meg a nyarat inkább és késő délután feküdj ki a napra legalább 15 faktorú naptejjel ,én így szoktam.

és igen a bőrráktól lehet a leghamarabb meghalni...kegyetlen dolog :((((

vigyázz magadra

2010. márc. 15. 00:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 15. 08:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja szliba megkérdezték, hogy jól vagyok??-olyan sápast volt az arcom.xD
2010. márc. 15. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!