Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A rendszeres arcradírozással...

A rendszeres arcradírozással halványulhatnak a pattanás hegei?

Figyelt kérdés
Kb. heti 3-4 alkalommal Avon Clearskin Pórustisztító arcradírral.

2015. szept. 28. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem az Avon termékeit,nem használom őket,de heti 1-2 alkalomnál nem ajánlom,hogy többször radírozz. Bár nem tudom mennyire durva szemcséjű ez az arcradír,de a gyakori radírozás inkább árt,mint használ.

Amúgy igen segít a hegeket. Nekem a foltokon/hegeken még a La Roche Posey Effecler Duo+ segít sokat,azt tudom ajánlani. Olvass utána krémmánián :)

2015. szept. 28. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen fokúan heges az arcod és hogy még mindig pattanásos vagy-e.

Ha már nem, és megmaradó hegeket szeretnél halványítani, akkor az s.k. arcradírozás helyett inkább kozmetikus/kozmetológus szakember által végzett mélyhámlasztást javasolnék.

Barátnőm (már jóval túl a kamaszévein) nagyon heges-kráteres bőrét is sok-sok fokkal szebbé varázsolták vele, pedig nagyon mély hegei voltak.

Viszont ezt tényleg olyannal kell elvégeztetni, aki gyakorlott és több éves tapasztalata van az ilyen kezelésben.

2015. szept. 28. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A radírozás pórus-arctisztításra van, nincs köze a hegekhez, azt lézeres, injekciós, savas kezelésekkel lehet halványítani.
2015. szept. 28. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A radírozás a hegeken nem segít, és nem is szabad heti egynél többször csinálni. Az Avon meg egy rossz márka, tele vegyi anyagokkal az összes termékük, azt semmiképp. Ha arcradír kell vegyél őrölt kávét, sokkal jobb és természetes. Mézbe keverve még jobb. Ha hegeket akarod eltüntetni akkor kozmetikai kezelés segíthet.
2015. szept. 28. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha nem mély hegek, inkább csak megmaradt foltok, nyomok, azon segít a hámlasztás, bár nekem a kémiai vált be, nem a szemcsés-dörzsölős.

De heti 3-4 alkalom biztosan nagyon sok, ha túlzásokba esel, csak többet ártasz a bőrnek.

Mélyebb hegeken pedig nem tudsz segíteni otthoni módszerekkel. :(

2015. szept. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!