Miteszerek ellen mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Fiu vagyok 15 eves es az a problemam h miteszeres az orrom...higgyetek el probaltam mindent gozoltetni utana kinyomkodni aztan mar kozmetikusnal is voltam de az is csak ideiglenesen volt megoldas es nem az oszesett tuntette el es meg kinos is volt miteszerekre valo kremet is hasznalok de nem tudok mar mit csinalni semmi nem hasznal szeretnek otokre megszabadulni az osszes miteszertol(nem csak nagyjabol) ha van olyan mint peldaul rateszek valami kremet ami megszilardul es kitepi az oszeset...barmilyen otlet jol jonne azzonnali hatast szeretnek2015. szept. 27. 16:04
1/1 anonim válasza:
Citromlé egy kis vízzel elkeverve,vagy vagy magas alkoholbázisú szerek.Nekem a dalacin vált be de azt orvos írja fel.(az antibiotikumos szóval erős),Egyszóval olyan ami összehúzza a pórusaidat nem kitágítja mint a gőzölés.Szerintem nem érdemes nyomkodni a miteszer vissza tud húzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!