Sötét szemöldök világos haj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:)
A hajamat beakarom festeni világos barnára, mert nem tetszik, hogy sötét barna a hajszínem.(szinte már fekete)
A baj csak az, hogy a szemöldököm szintén sötét barna. Nagyon hülyén néznek a világos haj, sötét szemöldök párosítás?
Vagy egy kicsit optikailag világosítja á sötét szemöldököt a világos a haj?
A válasszokat előre köszönöm!:)
2015. szept. 27. 13:24
1/10 A kérdező kommentje:
Nézne ki*
2015. szept. 27. 13:35
2/10 anonim válasza:
Szerintem rendben van elvégre nem platina szőke és fekete szemöldökről beszélünk:)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszt!:)
2015. szept. 27. 13:45
4/10 anonim válasza:
A szemöldököt is be lehet festeni :)
5/10 anonim válasza:
Attól függ,hogy mennyivel akarod világosabbra festetni a hajad a szemöldököd színétől.Van olyan akinek jól áll egy kicsit sötétebb szemöldök,de ha nagy lenne az eltérés akkor szerintem festesd a szemöldöködet is:))
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😄😊
2015. szept. 29. 16:22
7/10 anonim válasza:
Nézegess sztárokról képeket, alig látsz olyat, akinek a hajával egyszínű a szemöldöke. (Mármint ha világosabb, festett a haja.)
Nekem szőke a hajam, és sötétbarna a szemöldököm. Mikor kivilágosítottam a szemöldökömet, úgy néztem ki, mint egy albínó.
8/10 anonim válasza:
Az egyáltalán nem baj. Láttam már egyész világos szőke hajhoz is sötét szemöldököt.
Pl. A Hobbitból Thranduil :D
9/10 anonim válasza:
Tejfölszőke hajam van születésemtől fogva és sötét szemöldököm, de ha fizetnének, akkor se kezdeném el festegetni a szemöldököm. Nem hiszem, hogy olyan ciki lenne, menj ki az utcára és nézz körbe, a 90% nem pepecsel ilyenekkel. 25N
10/10 anonim válasza:
Mégis milyen választ vársz erre a kérdésre, hogy már 7-edszerre kiemeled? XD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!