Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Ecetet itattam az...

Segítség! Ecetet itattam az arcomra, de piros lett. (? )

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy az ecet jó a pattanásokra ezért kipróbáltam.. de éreztem hogy csíp és lemostam.. tiszta piros a fejem. ez kb mennyi idő alatt fog elmúlni? mivel kenjem be? körömvirág jó rá? 13/L

2015. szept. 25. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen a pattanásokra mert leszárítja. De ha az egész fejedre teszel azt lemarja.

Manapság miket tanítanak az iskolában? Jézus

2015. szept. 25. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
hát mostmár rájöttem hogy kimarta.. nem csak a pattikra tettem,hanem a homlokomra orromra, államra.. mivel kenjem és kb mikorra fog elmúlni?
2015. szept. 25. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Inkább töröld át 70%-os alkohollal, de pálinka is jó.
2015. szept. 25. 17:17
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Persze, hogy csíp, mivel kb 2-es a pH-ja! Ne csináld ezt még egyszer. alkoholt meg főleg ne kenj magadra!
2015. szept. 25. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ecetet nem szabad bőrre kenni, ahogy alkoholos dolgokat sem.

Normális arctisztítókat használj, bioboltból vagy gyógyszertári kencéket. Pattanásokra a méz is jó. Az nem marja le a bőröd sem.

2015. szept. 25. 20:14
 6/7 pinkpancser ***** válasza:

Mielőtt valamit magadra kensz, olvasd el mit írnak róla. Ha ezt elolvasod, valószínűleg most nem kellett volna kérdezni.

Mérsékelten veszélyes anyag. Szem- és bőrizgató hatású (R36/38).

2015. szept. 26. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj Kislány :) A flakonon is rajt van ecet sav!!!!! 10-15-20%-os az is és szeritnem a ph is. Olyat még nem halottál, hogy a sav meg a lúg maró hatású? :) Nem tudom nekünk alsóban környezetismeretben anno ezeket megtanították már. Amikor az ételbe kerül már jócskán hígul. Vegyél gyógyszertárban szalicilsavat a pattanásra. A zsebpénzedből is meg tudod venni nem drága. Nyugodtan kérdezd meg a gyógyszerészeket ott, ők általában segítőkészek. Amúgy igen, a körömvirág jó rá.
2015. szept. 29. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!