Mit csináljak, hogy ne göndörödjön be a hajam?
A vasalás a legnagyobb hülyeség és értelmetlen hajkárosítás, ha úgyis visszagöndörödik, ez ellen nem lehet tenni.
Helyette inkább menj fodrászhoz és kérd meg hogy mutassa meg hogyan kezeld a hajad hogy ne szénakazal legyen hanem gyönyörű göndör. Mert lehetne olyan is. Csak a legtöbben nem megfelelően kezelik, így csak összevissza áll. Neten is találhatsz erről videókat, youtubeon például. De fodrász jobban meg tudná mutatni és elmondani milyen szereket használj rá.
nekem is ilyesmi hajam volt és nem tudtam vele mit kezdeni. sokáig vasaltam ami teljesen tonkretette és csak mér rosszabb lett. én végül elkezdtem növeszteni a hajam és ahogy nő egyre simább a teteje és már csak a vege göndör. de nekem az is beválik, hogy hajmosás után befonom a hajam végét és közbe lesimítom a tetejét. estére bent hagyom és reggelre tökéletes lesz.
nemtudom milyen gyakran fésülködsz, de ha nagyo göndör ne csináld mert attól csak még kócósabbnak fog tünni a hajad és széttöröd a végét.
remélem tudtam segíteni egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!