Szerintetek ez milyen piercing? Orr? Kiszurhatom otthon?
2015. szept. 25. 06:17
1/1 anonim válasza:
Ha orr ékszer is, nagyon furcsa, mert én ilyet még sehol sem láttam. A szára nagyon vastag, mintha egy fültágesz lenne, de mégse tűnik csavarosnak/menetesnek, evidens lehet, hogy nem is ékszer, csak valami ruha vagy más kiegészítőből származó dísz.
A kérdés az, honnan van?
Bár ha nagyon de nagyon vékony ujjaid vannak, akkor lehet orr ékszer is (valami otthon gyártott), de nem hinném.
Ha szeretnél orr ékszert és nem lehet lebeszélni róla, és arra sem, hogy elmenj rendes helyre megcsináltatni, akkor ha tisztában vagy mindennel, akkor otthon is meg lehet csinálni, de nem egy ilyen ékszerrel.
Remélem segítettem, ha lenne kérdésed, írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!