LA ROCHE-POSAY termékekről vélemények?
Figyelt kérdés
Nagyon durva zsíros bőrőm van és teli vagyok pattanásokkal. Kinek mennyire váltak be? Mivel nem egy olcsó krémekről van szó. Ti melyiket ajánlanátok?2015. szept. 22. 11:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem kibvalo, legalábbis nekem. En is a zsíros, kombinált boruekhez tartozom. Sokat hallottam róla és olvastam is. Aztán el is döntöttem h melyiket szeretném megvenni de mivel nem egy olcsó dolog meg úgy 2-3 hétig gondolkodtam utána olvastam h meg éri-e? De aztán megvettem a la roche posay effeclar K-át amit azóta is szeretek, ez kifejezetten arra van hogy ne zsirosodjon és ne legyenek pattanasok a borodon. En már egy másfél két hónapja használom és már egy kis változást észre is vettem. En meg használom az arc tisztító tonikját is az is szuper. De szerintem a bioderma között is keresgélhetsz remélem tudtam segíteni :D
2/4 Sunshinedoll válasza:
Mint a legtöbb márka ez is olyan, hogy van termékük, ami jó, van, ami kevésbé. Elég sok termékükben van illatanyag, amit én annyira nem szeretek, de összességében meg vagyok elégedve a márkával, ha alaposan utánanézel az összetevőknek és a problémádra megfelelő terméket veszed meg, nem hiszem, hogy nagy bajt csinálna.
3/4 anonim válasza:
Nekem alapvetően bevált, a bőröm normál-kombinált, tehát a T-vonalam elég zsíros, az orromon sok a mitesszer. Az Effaclar habzó arclemosó nekem megváltás volt, szépen helyrehozta a bőröm, nem szárít, csak pont annyira, hogy a zsírossáh eltűnjön.Pattikra kenem csak az Effaclar duo-t.
Nekem hidratáló terén a Bioderma Sebium pore refiner jobban bevált.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2015. szept. 22. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!