S. O. S HAJVÉSZHELYZET, Mit tegyek?
Tehát, nekem ugyahogy egézséges a hajam. 2 gond van vele. Túl rövid és nincs semmi hatása.
Más lányoknak nagyon szép hosszú nekem meg csak a vállamig ér.
Ha meg felkötöm akkor az nem áll jól (ilyen nyomi fejem van xd (= )
Ha meg ki engedem nincs semmi tartása a vége felkunkorodik.
Találtam egy receptet:
Hajpakolás:
méz
tojás
ricinus olaj
élesztő
szerintetek ez beválik?
Használok ricinus olajat és csalán sampont de nem nő attól se
Ugyhogy tudtok valami jo kis receptet amitől NŐ A HAJAM!
ELŐRE IS KÖSZI (=
A hajad a hajhagymaidtol no. Tok mindegy mivel kened, akar locitromot is reszelhetnel ra, akkor is a genjeid altal meghatarozott maximumot fogja produkalni.
Fogadd el, hogy a te hajad nem tud hosszura megnoni, nem te vagy az egyetlen.
A hajpakolással nem teszel rosszat a hajadnak, csak vigyázz hogy ne vidd túlzásba, mert könnyen és hamar zsírosodhat tőle. Kéthetente egyszer bőven elég.
Az első válaszoló jót írt, az a fontos, hogy a hajhagymád egészséges legyen.
Étkezz egészségesen, igyál sok vizet és a vitaminok is nagyon fontosak! Szedj valami hajvitamint. Nézz utána neten, neked melyik megfizethető; én a dm-eset szoktam szedni, ártani nem árt, tele van olyan dolgokkal, ami jó a hajnak.
1.válaszoló
igenis megtud nőni a hajam mert 4.-es koromba a fenekemig ért és akkor levágattam és azota nem nő
de igenis megtud nőni!! és ennek érdekében mindent megteszek
2.válaszoló
én 1 héten egyszer szoktam (szombaton) és az bőven elég
De remélem hamarosan megnő
ja és a hajvitamin nem rossz ötlet én néztem a revalid-ot 2500 ft.
csak arra nincs pénzünk mert nem vagyunk gazdagok de remélem hamarosan mutatja magát a pakolás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!