Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen BB krémet...

Szerintetek milyen BB krémet használjak?

Figyelt kérdés

Eddig még nem használtam BB krémet, de most szeretnék venni. Elég világos bőröm van, néha van egy-két pattanásom, és alapjáraton nem használok alapozót, csak púdert.

Köszönöm a tanácsokat!

2015. szept. 18. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Yves Rocher
2015. szept. 18. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
garnier bb krém. én még nem próbáltam de valószínűleg meg fogom venni, mert 2300 helyett most a rossmannban le van értékelve 1700-ra... és azt mondják róla h jól fed ahhoz képest h bb krém, láthatatlan... és kapható olajmentes változatban is (zsíros bőrre), valamint száraz bőrre való is.
2015. szept. 19. 22:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, először én is ezt tűztem ki célul, az olajmentes verzióját, de sok kritikát is olvastam róla. Úgyhogy eddig még nem léptem az ügyben.
2015. szept. 24. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Garnier egy vacak, és semmi fedése nincs egyáltalán. Az olajmentes is fél óra után zsírossá tette a bőröm, 2 hét után vágtam a kukába. Ennyit ér. De sajnos BB-ből amúgy sincs túl sok jó a boltokban, Eveline mattító ami említésre méltó, de akkor már inkább rendelj ebay-ről egy Holikát mert ugyanannyiba kerül de sokkal jobb.

Vagy ha rendelni nem akarsz akkor inkább egy jó alapozót vegyél. Jobban jársz vele ha fedés kell. Ha nem kell akkor meg a BB is felesleges.

2015. szept. 24. 12:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem olyan rossza a bőröm, hogy minden nap alapozót kenjek rá.

De a sok keresgélés és olvasás után és is Holika Holika Petit BB-t rendeltem meg ebay-en.

Remélem nem kell nagyon sokat várni majd rá.

Te azt használod? Neked bevált?

2015. szept. 24. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!