Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne a hajam télen...

Hogyan lehetne a hajam télen is göndör?

Figyelt kérdés

Egy éve növesztem a a hajam.(/f) Sok ideig hajszárítóval szárítottam, ennek hatására szép hullámos lett. Most nyáron, hogy nem volt kedvem hajat szárítani, hagytam hogy magától száradjon meg. Ily módon szép, göndör hajam lett.

Most így, hogy hidegebb lett (gondolom a melegtől jobban göndörödik a haj) már nem annyira göndör, mint nyáron volt. Hogy oldhatnám meg, hogy ugyan olyan göndör legyen, mint nyáron? Emellett milyen sampont ajánlanátok ilyen hajra?

2015. szept. 17. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Göndör hajra való termékeket használj, sampon, balzsam, hajhab. Hajszárítás diffúzoros hajszárítóval.
2015. szept. 17. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

fodrászkellékes: wella stb

(kétfajta termék van, ami göndörít , tehát egyenes hajból ha vki göndört szeretne. Becsavarja, stb így tartósabb hullámok.

Másik termék ami eleve göndör hajjal rendelkező emberkéknek van)

akkor neked az utóbbit kell venni, mert magától is természetes göndör hajad van.

Például:

Wella Professionals Enrich Bouncy Foam hidratáló hajhab göndör és hullámos hajra 150 ml

stb.

amit az előző hozzászóló írt a diffuzorral való hajszárítás, az még nekem (félig egyenes hajjal rendelkezőnek is szép hullámokat csinált), úgyhogy az abszolút jó. Télen meg fontos hogy a fejbőr,és hajtövek langyos levegővel alaposan meg legyenek szárítva.

2015. szept. 18. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:

előzőhőz kapcsolódóan még egy info:

diffúzorral való hajszárítás

https://www.youtube.com/watch?v=ozlUc1Q5bQw

2015. szept. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!