Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk!? Mi a véleményetek...

Fiúk!? Mi a véleményetek azokról a lányokról akiknek varratva van a hajuk (műhajuk) van?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.
2010. márc. 13. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Mi lenne?

Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akiknek két kezük meg egy fejük van?

2010. márc. 13. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Hát elég gáz lenne ha szoptatnálak és a kezembe maradna a hajad!
2010. márc. 13. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
a varrott hajjal semmi gáz, csak ezzelis az a baj egy bizonyos réteg kisajátította magának. így ha vkinek varrott haja van, akkor rögtön elkezdik bekategorizálni, oda ahova nemkéne.
2010. márc. 13. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Az, hogy nem tudom megérteni, mire kell a műhaj a lányoknak! A műkörmöt már megmagyarázták, miszerint nem is azért kell mert az hosszú, hanem mert azon 1 hónapig is megmarad a festék, nem kell 3 naponta újra lakkozni. Ezt meg tudom érteni, ebben van logika. De a műhaj miért jó?! Nem kell fésülni vagy mi, magától beáll a frizura? Mert szerintem egyáltalán nem igaz, hogy csak a hosszú haj a szép, a magam részéről inkább a félhosszú tetszik, az olyan ápoltság érzést kelt. Sőt, van akinek meg csak kimondottan a rövig haj áll jól. Amúgy is undorodom, amikor a kádban hajszálak úszkálnak, pláne ha hosszúak.
2010. márc. 13. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem 50cm-s műhajam van (varratott)

sztem totáljóóó én imádom!!!

2010. márc. 15. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!