Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tűnjön dúsabbnak a hajam?

Hogyan tűnjön dúsabbnak a hajam?

Figyelt kérdés

Régebben ugye még anyum mosta a hajamat , és akkor mindig szép, dús hatású hajam volt , de mivel már 13 éves vagyok , így anyum nem moshatja a hajamat , és én sem szeretném....mióta én mosom azóta nem olyan jó a hajam....kérdeztem hogy hogyan mosta , és ugy csinálom ahogyan mondta , de nem jobb így sem....

Szerintetek hogyan csinálhatta ? Vagy szerintetek mit tegyek hogy dúsabbnak látszon?

2015. szept. 15. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Amikor fésülködsz akkor hajolj előre és dobd előre a hajad és alul is fésüld meg. Esetleg ezek után még rázd meg egy kicsit:D Ha így már túl kócos akkor az ujjaiddal igazitsd meg vagy a fésüvel óvatosan:D
2015. szept. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!