Mennyibe kerul egy hajfestes kb?
Figyelt kérdés
Rovid, szemoldokik ero hajam van es a festeket is magamnak vennem :)
A hajamat jelenleg novesztem, de mar szeretnem feketere festetni
F
2015. szept. 14. 18:33
1/5 anonim 

válasza:

Ha a festéket magad veszed akkor ingyen felkenheted otthon. Nem egy nehéz dolog, a papírján rajta is van hogyan kell. Amúgy párezer ft ha fodrász keni rá, nem éri meg így. Fodrásztól függ hogy pontosan mennyibe kerül.
2/5 anonim 

válasza:

Ha viszed a festéket, akkor is többezret elkérnek érte.
3/5 anonim 

válasza:

nekem hosszú hajam van, 4000ért festette be. a festéket én vittem, az is ennyi volt kb. csak akkor csináltattam fodrásszal, amikor először festettem be.
4/5 anonim 

válasza:

Quick Hair, kb 4500 Ft (hajtőfestés, mosás, szárítás).
5/5 anonim 

válasza:

Ingyen senki sem dolgozik, a fodrász sem. Hiába viszi valaki az anyagot, az idejét is meg kell fizetni, tehát biztos, hogy valamivel többet kér, mintha mondjuk mosna-vágna.
A fekete otthoni festésével azért nem árt vigyázni, főleg fiúnak, mert ott a rövid haj esetében nagyon csúnyán látszik, ha a bőrt megfogja a festék - márpedig a fekete képes rá. Ahol összekeni az ember a bőrt, ott marad nyoma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!