Van egy sebb az orromon, hogy tudnam elosegiteni a gyogyulasat?
Figyelt kérdés
Szoval tudom hogy bal**sz vagyok de tegnap elott neki estem a komod sarkanak es most a jobb oldalon az orromon egy kissebb sebb van. En meg hulye modon piszgalgattam es most sokkal rosszab. :/ Tobbet biztos nem nyulok hozza, de most kene egy kis segitseg. Van valami jo modja hogy a var minel elobb eltunjon vagy csak annyit tehetek h varok??2015. szept. 12. 10:20
1/2 anonim válasza:
A méz jó mert gyulladáscsökkentő vagy egy kis kamilla teás borogatás,aloe verából az a kocsonyás belseje is jó.Vagy ha van otthon neogranormon kenőcs, betadine(az a jód) általános bőrfertőtlenítő, szemcsepp csökkenti a pirosságot.Szerintem amíg otthon vagy fertőtlenítsd le és ragaszt le sebtapasszal.
2/2 anonim válasza:
Ne piszkald! Akkor rosszabb lesz. Ne tegyél rá semmilyen alapozót sminket ha lány vagy . Valaki azt mondja ha leragasztod sebtapasszal nem gyógyul olyan gyorsan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!