Milyen balzsamot, pakolást használjak? (bővebben lent)
Hosszú barna hajam van, rettenetesen töredezett, ezért elhatároztam, hogy levágattatom, hogy egészséges legyenn.viszont nem szeretnék még1x ebbe a csapdába esni, hogy így hagyom megtörni. elkezdtem utánaolvasnia hajápolásnak, de annyi balzsamot, pakolást látok, ajánlanak, hogy egyszerűen megbolondulok, már nem tudok választani sem:((((
nem festett a hajam, egyenes, nem vasalom, ezentúl hajszárítóval sem fogom szárítani.
sokan írtak placentás pakolásról, (amiben tévedés ne essék nem placenta van, csak ez a neve.)
ez lenne az?
kérem a segítségeteket!!! köszönöm!!!!!!
szia!
az jó dolod hogy levágatod mert a törött szálakat már nem lehet megmenteni.
ez a placentás nekem is ilyen van: [link]
amit belinkeltél az vmiylen kókuszolaj pakolás lehet.
Olyan 800-900 FT körül van nagyon sokáig elég én minden hajmosásnál használom.Plusz szerintem használj pumpás gliss kurt az is nagyon jót tesz a hajnak . A hajadat kimélő babasamponnal elég mosni ,
szia nekem egy nagyon egyszerű módszerem van kb 1 hónapja használom és csodákat művelt a hajammal. ricinusolaj. gyógyszertárba lehet kapni 200Ft egy nagy tégely. fel kell kenni a hajra el kell oszlatni, ne baj ha a fejbőrhöz ér, fél órát rajt kell hagyni(én ilyenkor egy nejlonzacskót szoktam a fejemre kötni) és alaposan ki kell mosni. valami eszméletlen jó nekem is itt a fórumon javasolta valaki.
balzsamnak mindenképp olyan javaslok amit nem kell kimosni a hajból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!