Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen balzsamot, pakolást...

Milyen balzsamot, pakolást használjak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hosszú barna hajam van, rettenetesen töredezett, ezért elhatároztam, hogy levágattatom, hogy egészséges legyenn.viszont nem szeretnék még1x ebbe a csapdába esni, hogy így hagyom megtörni. elkezdtem utánaolvasnia hajápolásnak, de annyi balzsamot, pakolást látok, ajánlanak, hogy egyszerűen megbolondulok, már nem tudok választani sem:((((

nem festett a hajam, egyenes, nem vasalom, ezentúl hajszárítóval sem fogom szárítani.

sokan írtak placentás pakolásról, (amiben tévedés ne essék nem placenta van, csak ez a neve.)

[link]

ez lenne az?

kérem a segítségeteket!!! köszönöm!!!!!!

2010. márc. 12. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

az jó dolod hogy levágatod mert a törött szálakat már nem lehet megmenteni.

ez a placentás nekem is ilyen van: [link]

amit belinkeltél az vmiylen kókuszolaj pakolás lehet.

Olyan 800-900 FT körül van nagyon sokáig elég én minden hajmosásnál használom.Plusz szerintem használj pumpás gliss kurt az is nagyon jót tesz a hajnak . A hajadat kimélő babasamponnal elég mosni ,

2010. márc. 12. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
én speciel mindig Pantene balzsamot használok, a sampon változó, de abból is szoktam sampont is. nekem nagyon ritkán kell vágatnom belőle és elég egészséges. heti 2x mosok hajat, olyankor megszárítom de vasalni meg ilyeneket nem szoktam. nekem ez így bejön, de biztosan hajfüggő is. a pakolásban nem tudok segíteni, még nem próbáltam.
2010. márc. 12. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

szia nekem egy nagyon egyszerű módszerem van kb 1 hónapja használom és csodákat művelt a hajammal. ricinusolaj. gyógyszertárba lehet kapni 200Ft egy nagy tégely. fel kell kenni a hajra el kell oszlatni, ne baj ha a fejbőrhöz ér, fél órát rajt kell hagyni(én ilyenkor egy nejlonzacskót szoktam a fejemre kötni) és alaposan ki kell mosni. valami eszméletlen jó nekem is itt a fórumon javasolta valaki.

balzsamnak mindenképp olyan javaslok amit nem kell kimosni a hajból.

2010. márc. 16. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!