Bánfi hajszesz és sampon használatáról kérdezek. Van akinek segített?
Figyelt kérdés
Mindig is dús hajú voltam. Kb 2 hónapja elkezdett hullani a hajam. Tegnap este megmostam , akkor kifésültem, kb (ránézésre) 200 szál hullott ki, majd ma reggel megint megfésültem a kezemmel és (megszámoltam) 72 szál hullott ki. Nem töredezésről van szó, látom a fekete hajamon a fehér gyökerét a hajszálnak. 2 éve festem a hajam sótétbarnával, majd rátértem a feketére, semmi baj nem volt ezzel, amire gyanakodni tudok, hogy az eddig használt palette terméket "lecseréltem" syos-ra , mert hát ami drágább, az biztos jobb is.....azóta tart kb a hajhullásom. Megijedtem ezért a múlt havi hajfestéskor már palette hajszínezőt vettem, amitől ugyanúgy hullik. Olvasgattam hogy a napi 100 szál hullása az természetes, de nekem szerintem még a 200 is kihullik. Most lerohantam egy gyógynövény boltba , ahol vettem Bánfi sampont és hajszeszt. Valaki, akinek valamilyen tapasztalata volt a termékekkel szivesen elolvasom, illetve kiváncsi volnék, mi válthatta nálam ki ezt az erős hajhullást. Talán a stressz? Édesapám pont 2 hónapja került kórházba agyvérzéssel és augusztus 26-án elvesztettük :'( talán ez is rásegített?2015. szept. 9. 14:43
1/1 anonim válasza:
Igen lehet stressz :-(
Én is bánfi sampont + hajszeszt használom.
Kb 1,5 hónap után veszed észre az eredményt.
Csökken a hajhullás és megjelennek a babahajak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!