Valaki próbálta már a színes hajlakkot? Tényleg ki jön?
Figyelt kérdés
Be szeretném festeni a hajam, de nem tudom, hogy jól állna-e és ki szeretném próbálni ezzel a hajlakkal, de nem tudom, hogy egy mosással tényleg kijön-e. Vélemények?2015. szept. 8. 21:30
1/3 anonim válasza:
ez egyéntől függ hogy mennyire jön ki. Ha porózusabb, száraz a hajad, akkor már láttam olyat hogy jobban megmaradt benne.
Ha jól hidratált, akkor kijön belőle.
De a színétől is függ, például kék, vagy piros, vagy fekete....
Ha kipróbálod mindenképp egy alsó tincsen próbáld ki először. Aztán nézd meg, hogy a te hajtípusodból kijön e.
2/3 anonim válasza:
Ki kell jönnie, mivel csak egy hajlakk... Egyszer használtam, összefog mindent amúgy, ruhát, bőrt, mindent. 1 mosással kijött a hajamból.
3/3 A kérdező kommentje:
Feketére szeretném festeni a hajam és most ilyen szökés színe van, még soha nem volt festve.
2015. szept. 9. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!