Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoltak már be nektek iskolába...

Szoltak már be nektek iskolába hajfestés miatt? Ha igen, hogy reagáltatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma befestettem a szőke hajam sötét barnára,tartok tőle,hogy az iskolában szólni fognak érte...15/L
2015. szept. 7. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, 15 éves koromban nekem színes (pink, zöld, kék, lila stb) hajam volt, és iparművészeti suliban volt olyan tanár akinek ez nem jött be. pedig nem én voltam az egyetlen. manapság kb. természetes a festett haj, sajnos vagy nem? a te korodban is.... ha nem egy szigorú elit ill. vallásos suliba jársz, szerintem nem fognak megszólni, persze lehet lesznek olyan tanárok, akiknek nem gyere be. mindenhol vannak.
2015. szept. 7. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát vallásos iskolába járok:o
2015. szept. 7. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb. félévente más volt, nem szólt be soha senki.

Egyszer ofő viccesen mondta, hogy világít a fejem, együtt röhögtünk. (Tényleg elég érdekes volt, neon-piros.)

2015. szept. 7. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát eddig még úgy nekem se( szőke is festett volt:) csak azért ez sötét
2015. szept. 7. 22:28
 5/6 anonim válasza:
Na, hogy reagáltak? :)
2015. szept. 8. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Képzeld nem szóltak semmit:o :)
2015. szept. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!