Lányok, hány évesen kezdtétek el rendszeresen borotválni a puncitokat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 22:28
11/20 anonim válasza:
most kezdtem el, de tervezem a folytatást. 17l
12/20 anonim válasza:
Mi az, hogy miért kéne borotválni? Talán mert elmúltak a 60-as évek, hogy a szőrös hippi igénytelenség menő legyen.
13/20 aperitif válasza:
12-es, eltaláltad. Nekem (és az összes pasimnak) jó volt az elmúlt 40 évben ez a "szőrös, hippi igénytelenség", erre a kis időre meg már nem változtatok.
14/20 anonim válasza:
Annyira nevetséges ez a szőrtelenítési mánia...
24/F
15/20 anonim válasza:
13-as
Engem special nem érdekel az 50 feletti generáció.
17/20 anonim válasza:
biztos nem divat a szőrtelenítés, és aki nem teszi az ettől igénytelenné válik, mert már ilyen modernek és felvilágosultak vagyunk... ez aztán az értelem.. meg persze akkor már a szakáll és a hosszú haj is igénytelenség.. uhh... de az hogy mondjuk látható bajusza van egyes lányoknak, nőknek, az bezzeg nem igénytelenség és az még az utcán se látszik... értem!
18/20 anonim válasza:
16-17 éves korom óta :) Sokkal jobb szőrtelen, izgatóbb így, amikor lent ténykedik az uram :)
23/L
19/20 anonim válasza:
Kedves 17 es! Nem kell ezt túlkombinálni! Jobb nélküle,ennyi! Am javarészt miattatok van,mert nagyon tudnak ám fúj olni a pasik,ha valahol szőrös! Jó,nem mindenki,de a nagy többség,főleg a fiatalok.
20/20 anonim válasza:
Hogyne utolsó. Mutogass csak az ellenkező nemre.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!