Ez a tetko kb mennyibe kerülne?
hátulról a harmadik kép. az a kis ördök. olyat szeretnék a lapockámra...:) milyen árba gondokozzak?
Szerintem inkább találj ki valami egyedit, ne pont ugyanezt.
A tetoválás az ember egyéniségét mutatja(jobb esetben), így nem lenne szép dolog más tetoválását lekoppintani.
Mutasd meg ezt a képet a tetoválónak és Ő majd szívesen tervez neked egy ilyen figurát, de nem teljesen ugyanezt és akkor nem is koppintottál, de mégis azt kaptad amit szeretttél volna, csak egyedibben:)
Ja és Én azt mondom, hogy tényleg jó szalont keress, mert ennél a figuránál például ha elrontanak valami apróbb dolgot, nagyon meg fog látszani és csúnya, deformált lesz.
Olyan 10-15ezer forint legyen nálad.
23:27-es vagyok. Nekem annyira nem tetszenek az ördögös tetoválások, vagyis inkább pont ez a típus, amit mutattál, az nem igazán. De ez csak az én véleményem, az a lényeg, hogy neked tetsszen. :)
A második hozzászólóval egyetértek, egy kis átalakítás tényleg nem ártana, hogy abszolút egyedi lehessen. Ha van esetleg valami elképzelésed, hogy miként is szeretnéd azt a kisördögöt, akkor azt ugyanúgy meg lehet terveztetni a szalonban. :) Viszont ha 100%osan egyezik az elképzeléseddel, pontosan ilyet szeretnél, akkor oké. :)
utolsonak: igen ott gondoltam
többieknek meg köszönöm a választ. nbem pon iyet akarok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!