Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szînűre veszi ki a...

Milyen szînűre veszi ki a hajam a szőkîtő por?

Figyelt kérdés

8èvig szőke voltam,1ève befestett a hajam feketère,palettevel festettem szoval mindig barnásra ki kopott,valoszinu mert elotte szőke voltam ès ledobja a feketèt...most tűz pirosra akarom befesteni vagy pedig pinkre..ha szőkitem a hajam be fogja be fogni a szines festèk?nagyon tönkre vágja a por?derèkig erö hajam van,nem igazán szeretnèm hogy leègjen,mert eleg szepen helyre jött mar a hajam.

22L

2015. szept. 3. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

1.Kérdezz meg egy fodrászt az a legbiztosabb

2.A szőkítő por szőkére kiszivja, és ha beis fested tönkreteszi igyis ugyis...+ ha még vasalod is..

2015. szept. 3. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:
igen vasalom is a hajam.:/ de most egy darabig lehet nem fogom.vettem most hajszilikontol kezdve minden nyavaját. :D a másik kérdésem pedig az lenne hogy,most kiszőkitem a hajam,utanna rögtön festhetem rá a festéket vagy pedig várjak 1-2napot?
2015. szept. 3. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Derékig érő hajat otthon kiszőkíteni nagyon bátor vállalkozás, fodrász is el tudja rontani, hát még te magadnak! (most csupán elég arra gondolni, hogy hátul hogyan kened be szépen, egyenletesen, és a lehető leggyorsabban?)

A feketét leszedni nagyon nehéz, mert ha nem hozod egységes színre a hajadat, a rákent festék is tarka lesz. Én inkább szakemberhez fordulnék.

2015. szept. 4. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Tűz piros lett a hajam :)) sikerült:) picit eltöredezett a vége de lenyirattam:)köszönöm szépen a válaszokat
2015. szept. 9. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!