Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek tetszik a combig érő,...

Nektek tetszik a combig érő, vagy még annál is hosszabb haj?

2015. szept. 2. 13:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem, sőt inkább taszít; értelmetlen. Ami derékig ér, az még tetszik, ami annál hosszabb már nem igazán.
2015. szept. 2. 15:07
 12/24 anonim ***** válasza:
63%
nekem max lapockáig érő tetszik, a hosszú igénytelennek, olyan semmilyennek hat
2015. szept. 2. 19:52
 13/24 Sunshinedoll ***** válasza:
49%
Nekem abszolút nem tetszik. Még ha szuper fényes és egészséges is valahogy olyan igénytelen érzetem van. Vagy hogy arra is lusta, hogy felfrissítse a haját. Nekem derék alatt már nem tetszik, de hát nekem nincs is olyan, más haja meg nem nekem kell, hogy tetszen :)
2015. szept. 2. 21:02
 14/24 jpeter1 ***** válasza:
40%
A páromnak is extra hosszú haja van. Most már a bokája felett van kb fél tenyérnyivel. Nagyon szép dús és egészséges. Egyáltalán nem igénytelen, az alja egyenesre van vágva. Nekem pedig fiú létemre szintén hosszú, jó combközépig ér.
2015. szept. 3. 06:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, de jó lenne látni egy képet rólatok. Nem linkelnél egyet? :) Magyarországon még senkinek sem láttam ilyen hosszú hajat...
2015. szept. 3. 13:56
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
Nekem nagyon tetszik, imádom. Ez egyszerűen gyönyörű. Nagyon is van benne elegancia, nemesség. Aki ekkorára meg tudja növeszteni az nagyon is sokat törődik, ápolja a haját.
2015. szept. 3. 21:49
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Mióta az eszemet tudom arról álmodozom,hogy egyszer legyen egy ilyen barátnőm,akinek ilyen gyönyörű extra hosszú haja van!!!!!Számomra ismeretlen fogalom a túl hosszú,nekem annál jobban tetszik minél hosszabb!!
2015. szept. 4. 09:01
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem. Ezeknek az extrém hosszú hajaknak nincs tartásuk, lóg bele a vakvilágba, szerintem undorító, és a legtöbbször nekem akkor is igénytelen a hatása, ha rendesen van ápolva (bocs, ha valakit ezzel megsértettem, de ez a véleményem). Én szeretem, ha egy frizurának van tartása, textúrája.
2015. szept. 4. 19:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem a kiscsaj jut erről eszembe a Körből :s
2015. szept. 7. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem.

Már a derékig érő sem tetszik, pedig lány vagyok.

Persze lehet, hogy azért nem tetszik még az sem, mert még soha az életben nem láttam egészséges derékig érő hajat. Vagy el van vékonyodva vagy töredezett vagy méterekről üvölt, hogy vasalt és ezért természetellenes a tartása.

2015. szept. 8. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!