Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 6 sor tresszelt póthaj felfér...

6 sor tresszelt póthaj felfér egy fejre? 20 dkg.

Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fér fel.Max.4-5.Attól függ,hogy mekkora a fejed(bocs),és a hajad dússágától.Hiszen össze van fonva.6 sor fonás nem fér bele,mert csak hátra varrják,fejbúb alatt kezdődően.Oldalra nem.
2015. szept. 2. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Kimaradt,hogy nekem 3 sor volt csak.Felhasználja az összeset,ha kéred,de össze fogja fogni a sorokat.Tehát 2 sort egy helyre varr.
2015. szept. 2. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
ahhaaaa értem :) bocsi kérdeznék még... :D de azért oldalra is kerül nem?? járatlan vagyok még ebbe a témába bocsi :( :D
2015. szept. 2. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kerül oldalra,csak kb.a füled vonaláig.Hátsó vonaláig.De fül fölött,halántéknál biztos,hogy nem,mert ott nagyon vékony,babahajak vannak,még ha be is tudná fonni,akkor is idétlen lenne,ha például fúj a szél,vagy felkötöd.És nagyon húzná is a pici területet.
2015. szept. 2. 12:07
 5/5 A kérdező kommentje:
értem. Köszi az infókat :)
2015. szept. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!