Mitől viszket a fejbőröm?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, és Taft hajlakk ot használok minden haj mosás után be lakkozom épp egy picit hogy legyen meg a kellő formája máskülönben soha nem áll meg. Dús a hajam, de viszont jött a probléma hajmosás után mikor már megszáradt a hajam már viszket a fejbőröm de ez ígyvan ha be lakkozom is. Néha bele turok a hajamba és 4-5 száll akár 8 is kijön 1-1 helyről. és attól tartok hogy hull a hajam. Kb 1éve lakkozom a hajam minden nap Taft ot használok csakis kizárólag más fajtát nem, és nagyon zavar hogy viszket a fejbőröm. és 4-5 száll hajam hull el. Régebben Head&Shoulders menta sampont használtam ettől viszketett és át tértem a SYOSS sampon ra. Eddig nemvolt baj kb fél éve csak evel mosom de most kezdett el viszketni. A sampon is közre játszik? és ha igen milyen sampont használjak?2015. szept. 2. 04:15
1/3 anonim válasza:
nagy a valószinűsége, a sampon! Válts másikra!
2/3 anonim válasza:
próbálj inkább valami természetesebb alapú samponra váltani és kerüld a lakkokat ha lehet
3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm :)
2015. szept. 4. 03:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!