Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El fognak tűnni a szeplőim?

El fognak tűnni a szeplőim?

Figyelt kérdés
15 vagyok és nagyon zavarnak. Lécci segítsetek
2010. márc. 11. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, de nekem mikor tini voltam volt egy időszak, amikor olyan voltam, mint a pulykatojás. Az egész arcom tiszta szeplő volt Totál összetojtam magam. Aztán magától elmúlt. írd be a google keresőbe azt, hogy szeplő eltűntetése. Egy csomó javaslat van, amivel otthon Te is el tudod tűntetni, de találsz itt bőrgyógyászt is, aki azt állítja, hogy el lehet tűntetni.
2010. márc. 11. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Én átveszem tőled szívesen őket :)

Egyébként bőrgyógyászt kérdezz meg, és a gugli tényleg sok jótanáccsal fog ellátni.

2010. márc. 11. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha mindig is voltak akkor nem fog eltűnni soha semmiféle kezeléstől. Van lézeres is rá de az is csak halványítja és átmeneti dolog, visszatérnek a naptól. Citromlé, tej, szeplő elleni krémek halványítják, de fényvédő krém is kell és kerüld a napot. Télen is, nyáron is, mindig árt a nap még ha nem is süt hét ágra. Persze nem élhetsz egy pincében, jobb ha megbarátkozol a szeplőkkel inkább, mások nem tartják rondának, csak mi akik szeplősek vagyunk:D.

Na de szóval halványítani tudod legfeljebb. Nekem is így 25 évesen már nem olyan vészes, de 15 évesen még nagyon sötét volt.

2010. márc. 11. 22:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké!! Naggyon kössz!!
2010. márc. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!