Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan gondom van hogy a hajam...

Olyan gondom van hogy a hajam nagyon "műszálas"! :S Mit csináljak ez ellen?

Figyelt kérdés
Megmosom a hajam és míg vízes addig nincs semmi gond vele, de miután kifésülöm állandóan "műszálasodik"!Sajnos eléggé idegesítő,mert ha valaminek neki dölök,ha hozzá nyúlnak vagy épp veszek fel egy pulcsit,pólót akkor állandóan az "egekbe szál a hajam"!:S Ez miatt hamar is kocolodik!Hosszú egyenes hajam van és nem szeretném levágni,de már rettentően idegesít h semmilyen szer nem segít és hogy annyi ideig kell szenvedni a hajammal reggelente!Lécci segítsetek,mit csináljak?
2010. márc. 11. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Pedig lehet, hogyha vágatnál belőle picit, jobb volna a helyzet!

Esetleg még miután megszáradt a hajad, testápolós kézzel, az ujjaiddal megsimítod a hajvégeidet.

2010. márc. 11. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:

mivel fésülködsz?

ha műanyag fésűvel azt most dobd ki ebben a pillanatban:D

természetes szőrből készült hajkefét próbáld ki!:)

2010. márc. 11. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Köze nincs a haj hosszúságának a műszálassághoz! Az enyém is ilyen! Én
2010. márc. 11. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
sem tudok vele mit csinálni!
2010. márc. 11. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Fésülködés után mindig bekenem egy picit testápolóval...de nem tart sokáig max 1óra és ugyan olyan műszálas lesz:S
2010. márc. 11. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
ha kivasalod akkor ez megoldódik. amúgy nekem is ilyen, én kivasalom, bekenem vaxal, és lelakkozom.
2010. júl. 22. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!