Ciki, ha valaki férfi létére festeti a haját?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és iszonyatosan őszülök. Engem nagyon zavar, hogy ilyen fiatalon ősz hajszálaim vannak. Cikinek számít festetni?2015. aug. 30. 13:58
2/8 anonim válasza:
szerintem mű hatása lenne, nem ciki szerintem az öszség sem
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem, sőt nekem kifejezetten tetszik a festett fekete hosszabb haj :D Főleg kék vagy zöld szemhez :D
4/8 anonim válasza:
Dehogy! ;) Speciel apukám is festette a haját, mert nem bírta elviselni, hogy öregszik. Persze, ez elég viccesen sült el, mert ő váltig állította, hogy a haja fekete, csak hát rájött, hogy nem kékesfekete. Úgyhogy ajánlom gondold meg jól, milyen színt választasz, esetleg kérj tanácsot fodrásztól. Tényleg nem ciki, elvégre vannak kifejezetten férfi hajfestékek. Remélem segítettem!
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, vannak férfi hajfestékek is, amik mattabb hatást eredményeznek.
6/8 A kérdező kommentje:
Hasonló hajszínt szeretnék, mint a mostani (barna) és mindenféleképpen fodrásszal csináltatnám. Láttam már balul sikerült házi hajfestéseket :D
2015. aug. 30. 14:12
7/8 anonim válasza:
Szerintem akkor oké, ha nem olyan mint középsuli olivéré.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az az Olivér :D
2015. aug. 30. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!